Feestelijke week om het leven te vieren: workshops in heel Nederland, ook in Hoogeveen

Ter ere van de 100ste geboortedag van de visionaire grondlegger van biodanza, Rolando Toro Araneda, vindt dit jaar een speciale editie plaats van de Nationale Biodanzaweek. In deze week, van 13 tot en met 21 april, zijn er evenementen gepland om biodanza meer bekendheid te geven in Nederland en om het gedachtegoed van Rolando Toro Araneda te eren.

Rolando Toro Arenada en biodanza: hij wilde zijn droom realiseren: de hele wereld in vrede te laten leven door alle mensen met elkaar te laten dansen. Dit doen we in Nederland met elkaar tijdens de Nationale Biodanzaweek.

Biodanza is een vorm van dansexpressie die de dansers ( jong en oud) meer balans, vreugde, verbinding en ontspanning brengt en het lichaam en de geest vitaal houdt. Biodanza is in Nederland sterk in opkomst. Er wordt inmiddels op meer dan 150 plekken in Nederland biodanza gegeven. Er zijn vijf scholen die nieuwe docenten opleiden en er is een constante stroom van nieuwe groepen die maandelijks beginnen. Biodanza is wereldwijd verspreid, al in 37 andere landen wordt er biodanza gegeven.

Op zaterdagavond 20 april wordt er in het DES-gebouw in Hoogeveen een biodanzaworkshop met daarna vrij dansen georganiseerd door aantal docenten uit de omgeving voor alle dansers in de regio Zwolle/Hoogeveen/Diever en voor iedereen die biodanza een warm hart toedraagt of wel eens wil ontdekken. Meer informatie is te vinden op www.biodanzainzwolle.nl en https://www.facebook.com/events/1126781245369600/?ref=newsfeed

Voor het feest is aanmelden niet nodig, maar we vinden het wel fijn om een inschatting te hebben van het aantal mensen dat komt. Laat in het facebook event weten of je er bij bent. Want vol is vol. En wellicht tot dan(s)!!!!

In Zwolle zijn er wekelijkse lessen te volgen bij Anneke Blokzijl, Jessica Bemelen en Marike Pruim. Informatie is te vinden via www.biodanza.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *