29 juni 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Zonnig en koud winterweer

ZWOLLE- Na een zeer koude en kraakheldere nacht begint Vrijdag 12 februari  droog en vrij koud. Het is mooi zonnig (schaats)weer.

De middagtemperatuur ligt rond – 4 graden, maar door de vrij harde  oostenwind voelt het kouder aan. In de middag is het afwisselend bewolkt. In de avond en nacht is het bewolkt,  de temperatuur daalt naar ongeveer -8 graden. 

In het weekend is het zonnig en vrij koud. Er kan op bepaalde plekken ook gerust geschaatst worden. ( zie gemeente bericht) 

#Zaterdag 13 februari is het prachtige zonnig weer. Men kan nog volop genieten het mooie winterweer. De middagtemperatuur ligt zaterdag rond de -5 graden. De zuidoostenwind is matig. In de avond en nacht daalt de temperatuur naar ongeveer- 7 graden. 

#Zondag 14 februari (Valentijnsdag) is het afwisselend bewolkt.  De middagtemperatuur ligt dan rond de – 3 graden.  De wind komt uit zuidelijke richtingen en is vrij krachtig. In de middag zijn er best zonnige perioden.  In de avond en nacht is het bewolkt en de temperatuur ligt rond de – 2 graden.  

Na het weekend lijkt er een dooiaanval aan te komen. 
Weerbericht/ foto: Ivy