The Meadow doorbreekt stilte met nieuwe single “Friendly Reminder” over normalisatie van drankgebruik

De opkomende Zwolse alternative rockband, The Meadow, betreedt opnieuw het muzikale toneel met een knal terwijl ze hun nieuwste single, “Friendly Reminder”, aankondigen. Het nummer werpt het licht op een dringend sociaal probleem: de normalisatie van drankgebruik in de samenleving.

hier het nummer : Friendly Reminder

“Met ‘Friendly Reminder’ willen we niet alleen onze nieuwe muziek introduceren, maar ook een gesprek op gang brengen over een belangrijk sociaal probleem”, verteld de band. “We geloven dat muziek een krachtig middel is om mensen aan het denken te zetten en daar streven we naar met dit nummer.”

The Meadow is een opkomende alternative rockband uit Zwolle, die bekend staat om hun gritty geluid en eerlijke, diepgaande teksten. Met een unieke mix van opzwepende rock-anthems en intieme ballads, biedt de band een ruimte waar pijn, woede en worstelingen gedeeld kunnen worden. Hun missie gaat verder dan alleen het maken van muziek; ze streven ernaar een stem te geven aan de ongehoorde verhalen en licht te werpen op de schaduwen van het menselijk bestaan.

De lancering van ‘Friendly Reminder’ markeert een belangrijk moment voor The Meadow, het is de aanloop naar de lancering van hun debuut EP die op 2 augustus 2024 verschijnt. De debuut EP met de naam ‘Drowning’ wordt met spanning tegemoet gezien, als een belofte voor meer provocerende en doordachte muziek die luisteraars uitnodigt tot reflectie en discussie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *