Dinsdag in Ulkie Dulkie

Dinsdag krijgt Wim het druk. Hij krijgt niet 1 maar 2 gasten. 2 dames die leefstijlcoaches zijn. Misschien krijgt Wim nog goede tips.

De dames stellen hun zelf even voor:

Profielschets Wanda

Wanda Boschman, ik ben al ruim 25 jaar werkzaam als verpleegkundige, eerst in het oude Sophia ziekenhuis, nu in de huisartsenpraktijk (Assendorp). Ik werk voornamelijk met chronisch zieke patiënten en ben altijd bezig met preventie van ziektes. Sinds twee jaar ook leefstijlcoach voor eigen bedrijfje ZinLeeft.nl. Hier help ik mensen met meer balans/ minder stress in het leven, afvallen bij een chronische ziekte en weer gezond worden in deze gekke wereld waar de norm niet zo gezond meer is. (Zinleeft.nl is meer informatie over mij te vinden) Sinds januari zijn Joni en ik samen van start gegaan met het Zwols Leefstijlloket. Vanuit twee huisartsenpraktijken willen we Zwollenaren helpen met het verbeteren van hun leefstijl. En dat ook toegankelijk maken voor iedereen. Belangrijk is dat je zelf heel veel invloed hebt en met kleine stapjes al groot resultaat kunt bereiken.

Profielschets Joni

Ik ben Joni Wolbrink, leefstijlcoach met eigen praktijk Alledaagse Gewoontes. Ik begeleid mensen naar een gezondere leefstijl. Met gewoontes op het gebied van onder andere beweging, ontspannen en slaap. Gewoontes die bij iemand passen en die vol te houden zijn. Dat coachen doe ik voornamelijk wandelend, bij voorkeur in de natuur. En sinds januari doe ik dat ook bij het Zwols Leefstijlloket dat ik met Wanda heb uitgedacht en opgezet. Een laagdrempelige, gratis manier om Zwollenaren de positieve effecten van een gezonde(re) leefstijl te laten ervaren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *