1 december 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Vanmiddag van 12:00 tot 14:00 uur in “Cultuur & Zo”:

Andries Westerholt van “Muziek met een Plus” over de komende editie van dit evenement in “de Hoofdhof in Berkum aankomende zondag 15 mei

Mirjam Borger van “Het Hoftheater” in Raalte. Met haar heb ik het over de laatste voorstellingen dit seizoen en de verkoop die in veel theaters begint 21 mei van de kaarten voor het nieuwe seizoen.

Natuurlijk als altijd de enige echte Freddie Paalman met het weer voor de komende week (wordt het nou echt zomer of blijft dat nog even uit? )

Ben van Katwijk loopt met zijn knal gele loophulpmiddel van Groningen naar Middelburg om geld in te zamelen voor de Hersenstichting. Je hebt hem vast wel eens zien lopen want missen kun je de gele kanarie (zoals hij hem zelf noemt) bepaald niet.

Niels van Til, oftewel bakker Niels is een begrip in Zwolle maar ook in de rest van Nederland. Je vindt hem op verschillende evenementen met zijn bakkar waar hij de lekkerste stroopwafels bakt waar je bij staat. Ik praat met hem over de workshops die je bij hem kunt volgen.

En last but zeker not least het interview dat we afgelopen dinsdag hadden met een medewerker van Frion over het winkeltje dat geopend is bij hun dagbesteding en mede gerund gaat worden door medewerkers met een verstandelijke beperking.

Verder natuurlijk fijne muziek, o.a. uit de top 40 van 1980 week 19.

Genoeg reden om weer mee te luisteren en dat kan als altijd via radiozwolle.com OF via Vechtdal FM.

Techniek Giuseppe Schönberger

Presentatie Esther de Jong

Winkeltje Dagbesteding “De Molenkamp”
Ben van Katwijk