1 december 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Morgen in Ulkie Dulkie van 10:00 tot 12:00 uur te gast Brenda Stelpstra

Brenda Stelpstra is morgenochtend te gast bij Ulkie Dulkie van 10:00 tot 12:00 uur.

Brenda is een goed bezette VA, Ondernemers Mentor en spreker uit Zwolle. Naast ondernemer is ze moeder van 2 zoons met een ASS en ADHD diagnose en vrouw van zelfstandig fotograaf Paul van der Wal. Meestal is ze vrolijk (als het maar niet te vroeg op de dag is) en met een kop thee en een lekker stukje gebak kan haar dag niet meer stuk. Of pizza, maar dat is als ontbijt niet aan te raden vindt ze toch.

Ze heeft de afgelopen jaren heel wat ervaring mogen opdoen als VA en business manager bij veel verschillende klanten. Zo werkt ze al meer dan 3 jaar samen met de Structuurjunkie van Nederland: Cynthia Schultz en 2 jaar met bestsellerauteur Elke Wiss, bekend van boeken als “Socrates Op Sneakers” en “Ze Filosofeerden Nog Lang En Gelukkig”. Maar ook een aantal trainers en coaches en zelfs tech bedrijf De Techkoningin!

Samenwerken en Netwerken is echt haar ding. Daarom is Mentor en spreker zijn naast haar VA werkzaamheden ook zo ideaal. Zo helpt ze niet alleen “haar ondernemers” verder. Maar ook mensen uit allerlei branches en bedrijven. Wil je meer informatie over Brenda Stelpstra, kijk dan op haar website www.bvassist.com

Natuurlijk heeft Brenda ook de muziek uitgezocht voor deze gelegenheid. We hebben dus genoeg te bespreken met deze veelzijdige dame. (foto Paul van der Wal)

Luister gezellig mee via radiozwolle.com

Presentatie Wim Ulkeman en Esther de Jong