5 oktober 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

26 Augustus in “Cultuur & Zo”, van 12:00 tot 14:00 uur

Aankomende vrijdag is er weer een nieuwe uitzending van “Cultuur & Zo van 12:00 tot 14:00 uur. Deze keer wordt ik in de techniek bijgestaan door Giuseppe Schönberger die ook mee gaat presenteren.

We hebben interviews met:

Eelco Zomer van het Stadshagenfestival. De 20e editie van dit Stadhagense evenement vindt plaats op 27 augustus van 10:00 uur tot rond middernacht. Eelco gaat ons alles vertellen over wat je als bezoeker daar zoal mag verwachten.

Annemien Brugging is de organisator van het Stadsfestival dat van 2 tot en met 4 september neerstrijkt in Zwolle. Annemien vertelt ons er alles over.

We hebben Freddie Paalman die ons gaat bijpraten over de weersverwachting want met zoveel festivals in het vooruitzicht is het natuurlijk wel fijn om te weten wat we voor weer mogen verwachten.

Met Tom Blauwhof van theater Caroussel in Ommen hebben we het over de aftrap van het nieuwe theaterseizoen eind september

Andries Westerholt komt live in de studio vertellen over het nieuwe seizoen Muziek met een Plus dat 18 september om 15:00 uur weer start met het Zwols Collectief in de Hoofdhof

Al deze leuke gesprekken worden afgewisseld met leuke muziek van toen en nu.

We zijn te beluisteren via radiozwolle.com én via Vechtdal FM

We maken er samen weer een mooie uitzending van dus we hopen dat jullie allemaal weer gezellig meeluisteren.

Tot vrijdag!!

Groetjes

Giuseppe en Esther