12 augustus 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Zwolse theaters weer geopend!
Bron/foto:#ZwolseTheaters

We mogen weer open!
Na de persconferentie van 25 januari zijn de deuren van onze theaters weer geopend tot ’s avonds 22.00 uur.

Uiteraard zorgt Zwolse theaters ervoor dat uw bezoek veilig verloopt.  Ook kunt u weer terecht voor een diner of borrel in restaurant KEES en Café Foyé.

Onder de noemer ‘Zwolse theaters speelt’ is er vanaf #woensdag 26 januari tien dagen lang open huis in Schouwburg Odeon.

Elke dag tussen 12.00 uur en 13.00 uur kunt u een voorstelling, een concert of een open repetitie bijwonen. U bent van harte welkom in Café Foyé en kunt u genieten van een tweede kopje koffie/thee van het huis. Ook hebben wij een 12-uurtje voor slechts € 12,-

Deze middag ziet u een concert van
#Esther Groenenberg. Esther gaat ontwaken uit haar muzikale winterslaap. Ze speelt en zingt (nieuwe) eigen liedjes die ze zelf schreef, maar ook samen met #Daniël Lohues en Bertolf.

Ook speelt ze een aantal favoriete covers. Gewoon weer even lekker musiceren op haar lievelingsplek: in het theater, achter de vleugel.

Schouwburg Odeon

do 27 januari 2022 – 12:00 uur

Voor deze voorstelling heeft u een corona-toegangsbewijs nodig. Hiervoor kunt u de corona-check app gebruiken. Kijk voor meer informatie op www.zwolsetheaters.nl/coronavirus

We maken u erop attent dat u vanaf  een #corona-toegangsbewijs nodig heeft voor een bezoek aan het theater.
Hiervoor kunt u de corona-check app gebruiken.

#Kijk voor meer informatie op zwolsetheaters.nl/coronavirus.

Je hebt misschien gemist