2 juli 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Zwollenaren profiteren van gratis advies en inkoopactie voor isolatie


Bron: #GemeenteZwolle


ZWOLLE- De energierekening stijgt voor iedereen de komende jaren. Daarom organiseert de gemeente Zwolle een aantal activiteiten om Zwollenaren te helpen bij het besparen van energie.
Als woningeigenaar in de gemeente Zwolle kun je binnenkort profiteren van een korting op het isoleren van jouw woning. Daarnaast krijg je een gratis webinar aangeboden over hoe je in en om het huis energie kunt besparen.


Gemeente Zwolle is hiervan initiatiefnemer, en werkt samen met Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeente. Doel van de actie en het webinar is om inwoners op weg te helpen bij energiebesparing en verduurzamen van hun huis.

Op 14 oktober van 19.30 tot 20.30 uur kun je als woningeigenaar in Zwolle gratis deelnemen aan een webinar over energie besparen.
Daarin krijg je informatie over onder andere de inkoopactie, isoleren, duurzaam energie opwekken, beschikbare subsidies, het aanbod van lokale aannemers, en hoe Duurzaam Bouwloket jou kan helpen bij energie besparen.


Ook kun je jouw vragen stellen via een live chat en een gratis adviesgesprek inplannen met een van de onafhankelijke adviseurs. Geïnteresseerd? Meld je dan voor 14 oktober aan via www.duurzaambouwloket.nl/zwolle/energiebesparing.


Bovendien worden binnenkort meer webinars gehouden, specifiek voor eigenaren van woningen uit 1950 tot en met 1989. Behoor jij tot deze groep? Dan word je hiervoor per post uitgenodigd. Mis je de uitnodiging?

Ga dan naar www.duurzaambouwloket.nl/zwolle en meld je aan.