1 december 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Zwolle ontvangt vanuit het Rijk 𝟱𝟯 𝗺𝗢𝗹𝗷𝗼𝗲𝗻 π—²π˜‚π—Ώπ—Ό

Zwolle ontvangt vanuit het Rijk 𝟱𝟯 𝗺𝗢𝗹𝗷𝗼𝗲𝗻 π—²π˜‚π—Ώπ—Ό 𝗼𝗺 π˜ƒπ—²π—Ώπ˜€π—»π—²π—Ήπ—± π˜„π—Όπ—»π—Άπ—»π—΄π—²π—» π˜π—² π—Έπ˜‚π—»π—»π—²π—» π—―π—Όπ˜‚π˜„π—²π—». Het geld wordt vooral gebruikt voor de Spoorzone Zwolle en het Stadshart. Ook wordt het geld ingezet om bewoners duurzaam te laten reizen tussen woning🏑 en werkπŸ‘©πŸ½β€πŸ«. Zo komt er onder meer een fietstunnel tussen de Spoorzone en Stadshagen.

Wethouder Gerdien Rots van Ruimtelijke Ordening is blij met het geld uit Den Haag: Woningbouw en bereikbaarheid gaan hand in hand. De extra bijdrage van het Rijk is nodig om te werken aan goed bereikbare woongebieden. Vooral met ruimte voor voetgangers🚢🏼en fietsers 🚲 en een goede balans tussen groen🌳 en water. Dit is een mooi succes voor Zwolle.”

Fractievoorzitter en woordvoerder Wonen Ruben Van de Belt is blij met de bijdrage van het Rijk: “Hiermee kunnen we veel betaalbare woningen bouwen aan de stad. Juist voor starters, jonge gezinnen maar ook studenten komt er veel plek bij. Zwolle wordt zo ook hun thuis”. #christenunie #christenuniezwolle #ookjouwthuis #spoorzonezwolle #wonen #zwolle #bouwen

Je hebt misschien gemist

1 min read
1 min read
1 min read
1 min read