1 december 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Zonnige paasdagen

Zaterdag (stille zaterdag) 16 april is het een mix van wolkenvelden en zonnige perioden. Het blijft droog.

De middagtemperatuur ligt rond de 15 graden. De wind komt uit oostelijke richtingen en is matig tot hard. In de middag is het overwegend zonnig . In de avond is het nog lang helder.

In de nacht daalt de temperatuur daalt naar ongeveer 7 graden. De oostenwind is vrij stil.

Zondag 17 april ( eerste paasdag) is het vrij zonnig en droog. De zon schijnt uitbundig.  De middagtemperatuur ligt rond de 17 graden. De zuidoostenwind is vrij matig. In de middag is het overwegend zonnig. In de avond blijft het lang helder, in de nacht daalt de temperatuur daalt naar ongeveer 8 graden. 

 Maandag 18 april , (tweede paasdag), is het wederom een vrij zonnige dag. De zon schijnt uitbundig. De middagtemperatuur ligt rond de 17 graden. De (zuid) oostenwind is vrij matig. 

In de middag is het heerlijk zonnig. Het blijft tot lang in de avond zonnig. In de avond en nacht is het bewolkt. De temperatuur daalt naar ongeveer 10 graden.  

Dinsdag 19  en woensdag 20 april is het een mix van wolkenvelden en zonnige perioden, maar blijft droog. De temperaturen liggen rond de 15 graden. De wind komt uit oostelijke richtingen en is matig.

Bron/ foto: Ivy 

Je hebt misschien gemist

1 min read
1 min read
1 min read
1 min read