16 augustus 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Zondag onstuimig, daarna beter….

#Zondagochtend 6 februari wordt een onstuimige dag met veel regen en vrij krachtige zuidwestenwind.  De middagtemperatuur ligt rond de 8 graden.  In de loop van de dag hebben we ook droge perioden.  In de middag hebben we weer stevige plensbuien. De wind draait naar het westen en is vrij krachtig. 

In de avond is het bewolkt en ook weer perioden met flinke buien. In de nacht neemt de buiigheid wat af. De temperatuur daalt naar ongeveer 5 graden.

Maandag 7 februari wordt een afwisseling van wolkenvelden en zonnige perioden. De middagtemperatuur ligt tussen de 5 en 7 graden.  De noordwestenwind is vrij krachtig. In de middag breekt ook af en toe de zon door met nog altijd een stevige noordwestenwind. 

In de avond en nacht is het bewolkt. Het blijft droog. De temperatuur daalt naar ongeveer 5 grade5.

Dinsdag 8 februari overheerst de bewolking. In de middag pas komt ok de zon ook tevoorschijn. De middagtemperatuur ligt rond de 9 graden. De westenwind is vrij hard. Tegen de avond draait de wind naar het zuidwestenwind en neemt in kracht af. 

In de avond en nacht daalt de temperatuur naar ongeveer 7 graden. 

Woensdag 9 februari verandert niet veel in het weerbeeld. De middagtemperatuur ligt rond de 8 à 9 graden met zo nu en dan wat zonnige perioden. De westenwind is matig tot hard.

In de avond en nacht is het bewolkt en droog. De temperatuur daalt naar ongeveer 6 graden. 

Weerbericht/ foto: Ivy 

Je hebt misschien gemist