1 december 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Zomervakantie Jeugdland Indische Buurt.

ZWOLLE- Ook dit jaar is er in de laatste week van de zomervakantie Jeugdland Indische Buurt.
Op het veldje bij de Vlasakkers kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar een eigen paviljoen of hut bouwen en meedoen aan diverse buitenactiviteiten met het thema Summer Beach.

Van maandag 22 augustus tot en met donderdag 25 augustus 2022 zijn er naast hutten bouwen verschillende spelletjes en knutselactiviteiten.

Op laatste dag wordt er savonds een gezellige beach disco voor de kinderen gehouden. Wil jij alles meemaken? Geef je dan op voor de hele week!

Kosten:
Voor leden: Weekkaart € 10,00 en een dagkaart drie euro vijftig. Niet-leden betalen voor een weekkaart € 15,00 en voor een dagkaart vier euro vijftig.
Voorverkoop week kaarten begint op vrijdag 19 augustus om 15.30 tot 17.00 uur.

De verkoop begint maandagmorgen om half tien bij wijkcentrum de Vlasakkers. Weekkaarten zijn alleen tijdens de voorverkoop en die dag verkrijgbaar. Alleen weekkaarthouders mogen deelnemen aan de Beach disco.

Van Jeugdland worden foto’s gemaakt.
Ouders of verzorgers kunnen bij de kaartverkoop aangeven of zij bezwaar hebben tegen publicatie op Facebook.

Jeugdland ‘Summer Beach wordt gesponsord door: Djambo Kidsplay Zwolle Zwembad De Vrolijkheid Houthandel en Bouwbedrijf Jongeneel Zwolle. Snackbar Moby Dick  Vincent Van Emmen Francisca’s Nails Monkey Town Zwolle Paradiso Zwolle Schildersbedrijf T. van der molen Klokkenmaker Willem van der Wijk Plus Zwolle Travers Welzijn Zwolle Oost  Onscafe zwolle

Je hebt misschien gemist

1 min read
1 min read
1 min read
1 min read