2 juli 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

ZA 9 T/M 15 OKTOBER 202 COMMON GROUND FOR KIDS & 16 OKTOBER 2021 COMMON GROUND FESTIVAL

ZA 9 T/M 15 OKTOBER 2021 *

COMMON GROUND FOR KIDS

Common Ground for kids vormt de opmaat naar het festival met de allerbeste klassieke muziek en jazz uit Nederland speciaal voor kinderen op onder andere festivallocatie Waanders in de Broeren.

De beste musici, jonge honden en levende legendes, met verschillende achtergronden, gecombineerd met de mooiste locaties.

EEN REBELSE BEETHOVEN
TUSSEN DE WERKBANKEN
VAN EEN FIETSENWINKEL

Het festival wordt van 9 t/m 15 oktober 2021, tijdens de Kinderboekenweek, ingeleid met een programma voor kinderen, Common Ground for Kids.

16 OKTOBER 2021*

COMMON GROUND FESTIVAL

Het Common Ground Festival combineert de allermooiste jazz, roots en klassieke muziek met unieke locaties aan de Thorbeckegracht in Zwolle.

Cultuurschip Thor Bistro de Kwaak Mechanieker Wijnkoperij Henri Bloem Waanders in de Broeren De Verhalenboot Spinde Next Interieur Design Architectenbureau 19 het Atelier Wijndragerstoren ’t Beugeltje Noorderkerk Het Oversticht

TICKETS

HOE WERKT HET?

Routes
Je koopt een ticket voor één van de tien verschillende routes, waarvan je alleen de naam en startlocatie kent. De routes dragen allemaal de bijnaam van een bekende musicus. Dat zegt overigens nog niets over het programma in die route.
Binnen iedere route bezoek je in ieder geval locatie Waanders in de Broeren, waar Pitou en Pynarello geprogrammeerd staan. Welke artiesten er verder in de route te zien zijn ontdek je pas op de avond zelf, maar voor welke route je ook kiest, je beleeft gegarandeerd een fantastische avond vol jazz, roots en klassieke muziek!
Wil je het festival samen met vrienden bezoeken? Kies dan dezelfde route bij het bestellen van je tickets.

Tickets
Er zijn vier verschillende soorten tickets: You Make Me Feel So Young (regular), Pennies from Heaven (support us), Mumbles (kids t/m 18 jaar) en Strangers in the Night (students t/m 25 jaar). Met het Support us-ticket steun je de organisatie met een klein bedrag en help je mee om het festival ook volgend jaar weer mogelijk te maken.

* Voor dit festival heeft u een corona toegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter op de concertlocaties losgelaten kan worden. Klik hier voor meer informatie.

* deze data zijn voorlopig onder voorbehoud i.v.m. eventuele maatregelen rond Covid-19.