21 maart 2023

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Wethouder Paul Guldemond opent route Sassenpoort

Bron/foto:GemeenteZwolle
Wethouder Paul Guldemond opent op maandag 6 februari om 09.20 uur de route bij de Sassenpoort. Na de opening zal de wethouder de route lopen onder begeleiding van Rob Bults, artistiek directeur van Zwolle Unlimited.
Inspiratieroute circulaire economie: wat doe jij & wat kan ik doen?  Wethouder Paul Guldemond opent in het teken van de Week van de Circulaire Economie op maandag 6 februari om 09.20 uur de Inspiratieroute bij de Sassenpoort. De gemeente Zwolle kijkt naar oplossingen die een bijdrage leveren aan een circulaire economie in de stad en zet daarbij in op het collectief en samenwerking. Bewoners lopen de interactieve Inspiratieroute van 6 t/m 11 februari.

Circulair leven, wonen en werken is vandaag al mogelijk. Transities worden vaak gezien als ingewikkeld, terwijl het juist de mogelijkheid biedt om een betere en gezonde wereld te creëren waar ook de mens een betere positie heeft. Lokale ondernemers laten zien dat er al veel gebeurt op dit vlak en inspireren bewoners om zelf aan de slag te gaan.

Zij laten zien dat alles vandaag al mogelijk is, als we samenwerken. Wethouder Paul Guldemond opent op maandag 6 februari om 09.20 uur de route bij de Sassenpoort. Na de opening zal de wethouder de route lopen onder begeleiding van Rob Bults, artistiek directeur van Zwolle Unlimited.