Nieuws

Wereldcafé bijeenkomsten in de Stadkamer

De afgelopen jaren lijkt de kloof tussen arm en rijk steeds groter te worden. Voedselbanken kunnen de aanvragen bijna niet meer aan. Wachtlijsten voor schuldhulpverlening. Kinderen die met lege maagjes naar school gaan. De prijzen lijken de pan uit te rijzen en grote bedrijven hun winsten rijzen mee. Een actueel onderwerp.

Er wordt een reeks Wereldcafe bijeenkomsten vindt plaats in Stadkamer Centrum (@stadkamerzwolle) en is een samenwerking met anti-discriminatiebureau Vizier (@vizier_oost). de eerste is op 25 april.


Wil jij het gesprek aangaan met stadsgenoten? Ontdekken wat en waarom de gedachten van de ander is? Elkaar leren kennen? Kom naar het ☕️🌿 Wereldcafé! Onder begeleiding van getrainde tafelbegeleiders hete hangijzers en taboe onderwerpen uit de samenleving bespreken. Geen discussies, maar dialoog.
▪️ Bij het komend Wereldcafé in @stadkamerzwolle gaan we met elkaar in gesprek over het thema armoede.

Toegang is gratis. op dinsdag 25 april 2023
Inloop 19:00 uur, start om 19:30 uur, Locatie: Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1A Zwolle
▬▬▬
Deze reeks Wereldcafe bijeenkomsten vindt plaats in Stadkamer Centrum (@stadkamerzwolle) en is een samenwerking met anti-discriminatiebureau Vizier (@vizier_oost) in deze bijeenkomsten worden ongemakkelijke gesprekken gefaciliteerd, waarin stilgestaan wordt bij doorwerkingen van het slavernijverleden in het heden en vormen van uitsluiting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *