2 juli 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Welkom in 2021!


Bron: #PeterSnijders, burgemeester
ZWOLLE- Graag had ik u persoonlijk ontmoet, de hand geschud en nog eenmaal achterom gekeken naar het turbulente jaar 2020, dat veel van ons heeft gevraagd en ons allen geraakt heeft. Om daarna samen vooruit te kijken naar het nieuwe jaar dat nu aan onze voeten ligt: 2021.
Een fijne traditie van samenzijn, de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst in De Spiegel, is helaas niet mogelijk. Samen met Productiehuis De Zwolse Stadsproductie ontdekken en vinden we nieuwe wegen om alsnog met u in contact te zijn.

Op dit moment, zaterdag 2 januari om 20.00 uur – traditiegetrouw de aanvangstijd van onze nieuwjaarsbijeenkomst – lanceren wij op onze online kanalen de nieuwjaarsboodschap voor alle inwoners en relaties:
Welkom in 2021, een korte film op de site van Gemeentezwolle.


Een boodschap aan u, Zwollenaren, inwoners, ondernemers en aan al onze partners in en buiten de stad. Deze film laat ons met andere ogen kijken naar de stad die al vele jaren ons thuis is. Muziek, beeld en spokenword reflecteren de tijd waarin we leven, weerspiegeld in landschap en mensen. Met muzikale optredens van o.a. The Hardstyle Pianist, Rico, Esther Groenenberg, Bertolf en Paceshifters.

Een film met een boodschap van grote trots én saamhorigheid
Het is bewonderenswaardig hoe vitaal en veerkrachtig u zich allen in het bijzondere jaar dat achter ons ligt heeft getoond, zonder daarbij de betrokkenheid bij de ander te verliezen. Hopelijk kunnen we in 2021 deze bladzijde omslaan en zo goed mogelijk achter ons laten om samen een nieuw blad te beschrijven. Met elkaar. Want, als de stad het nodig heeft, vinden we samen de kracht.


Ik wens u een fantastisch en bovenal gezond 2021 toe in onze mooie stad Zwolle. Stad van jou, stad van mij.
Namens de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders van Zwolle,
Peter Snijders, burgemeester