30 november 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Vrijdag 3 juni in Bijna Weekend alles over kalkvrij en osmose water door Jurry van Consens.us en een telefonisch interview met Shelley van OG3NE.

OG3NE over hun Theater tour

Deze vrijdag middag gaan we het hebben over water en wat er allemaal in water zit wat er eigenlijk niet in zou moeten zitten.

Enkel voordelen: Zacht water, bespaar energie, minder zeep, zachtere was, smaakvolle koffie, zachtere huid, helpt bij eczeem en nooit meer kalkaanslag.

Zuiver water: Dankzij de ingebouwde zelfreinigende waterfilter heeft u geen zand, vuil, chloor, zware metalen en vieze geuren in uw drinkwater.

Onderhoudsarm: U vult enkel en alleen zout bij, de rest doet de machine zelf. Hij past zich automatisch aan op basis van uw water gebruik. Verbruik dus nooit teveel zout.

Heb je een vraag bel tijdens de uitzending naar de studio 038- 2400035

En om 15.30 uur een telefonisch interview met Shelley van OG3NE over hun Theater tour en hun nieuwe singel dat ben jij

Zondag 5 juni in Theater de Spiegel

Een lief, teder liedje over een grote levensvraag. Zijn dierbaren die er niet meer zijn op de een of andere manier nog bij ons? En zo ja op welke manier? Vele mensen die met verlies te maken hebben gehad vragen zich dit regelmatig af en wachten op dat ene teken. Sommige vinden het en voor anderen blijft het een open vraag. Luister, doe je ogen dicht en voel de invloeden van de natuur om je heen… misschien schuilt er meer in dan je denkt.

‘Dat Ben Jij’ werd gemaakt op writerscamp waar OG3NE voor het eerst zelf mee schreef aan diverse liedjes. “We wilden muziek maken met teksten en onderwerpen die dicht bij ons zelf staan en dat is gelukt.”

We blijven bezig en zoeken naar mogelijkheden. Ondanks het afbreken van de ‘Sweet Harmony Tour’ en het annuleren van veel optredens blijven we optimistisch plannen maken. De succesvolle “Home Isolation Video’s” en concerten, die wereldwijd veel aandacht kregen, waren hier ook het gevolg van. Vorige week zongen we met Herman van Veen een prachtige versie van “Opzij, Opzij” bij “Matthijs Gaat Door” en gisteren hebben we een serie van 3 Lockdown Live ‘The Disco Edition’ streamconcerten zeer succesvol afgerond. Inmiddels zijn we al weer met nieuwe ideeën bezig. Maar nu eerst “Dat Ben Jij”!

Ook deze middag weer een oproep van Samen Zwolle

Vanmiddag is de presentatie weer in handen Trudi, Ilja en Giuseppe.