27 september 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Vrijdag 23 september te gast in Bijna Weekend Freda Gaasbeek & Esther Mostert

Wie is Freda Gaasbeek en wat doet ze, daar horen we vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur alles over. Samen met Esther Mostert is zij deze middag te gast.

Freda Gaasbeek verzorgt uw uitvaart natuurlijk

Als er iemand is overleden, of binnenkort komt te overlijden, moet er veel geregeld worden. 
Juist dan is het fijn als er een professional u bij staat en er voor zorgt dat alles met zorg en aandacht geregeld wordt. Tijdens dit verdrietige moment in uw familie wil ik u adviseren en stimuleren samen een mooi afscheid tot stand te brengen.

Waarom hebben we het deze middag over uitvaart? omdat zaterdag 24 september er een open dag is bij Crematorium Kranenburg van 10.00 tot 15.00 uur


Crematorium Kranenburg is gebouwd in 1984 en bevindt zich op het voormalige landgoed Kranenburg. Dit uitgestrekte natuurgebied is voor Zwolle en omgeving sinds 1933 een vertrouwde plek voor afscheid en gedenken. Het crematorium beschikt over alle mogelijkheden om een plechtigheid persoonlijk vorm te geven. Zo zijn er sfeervolle ontvangstkamers, een intieme familiekamer en een moderne aula waar ook op audio visueel gebied alles mogelijk is. De sfeervolle foyers bieden ruimte voor de condoleance. Ook om de as een passende bestemming te kunnen geven, biedt Crematorium Kranenburg tal van mogelijkheden.

Ook een keer een uitzending bijwonen stuur een mail naar bijnaweekend@radiozwolle.com

Deze week zijn we weer compleet Trudi, Ilja en Giuseppe.

Ook een vraag aan Freda of Esther bel naar de studio tijdens de uitzending 0682075181