27 september 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Vrijdag 19 Augustus van 14.00 tot 16.00 uur weer een aflevering van Bijna Weekend met te gast Inge Spijkerman van De Blitz samen met Susanne van KOOK-OOK Overijssel over de MENGELMARKT


“Wat je eigen (Assen)dorp je biedt, koop dat bij een ander niet.”  Dit kan zomaar het motto zijn van de MENGELMARKT, een fantastisch buurt-initiatief opgezet door Inge Spijkerman, eigenaresse van kapperszaak de Blitz in hartje Assendorp.

Voor, door en met lokale kleine ondernemers belooft deze buurtmarkt een heerlijke MENGELmoes van producten en diensten te worden. Op zondag 21 augustus kun je tussen 10 en 17 uur snuffelen tussen vintage kleding en producten, handgemaakte sieraden, kleding en kaarten. Er is fairtrade koffie, maar ook yoga, massage, een kapper en nog veel meer!

Ook de plek is creatief en uniek: het verborgen parkje tussen de Molenweg, Assendorperdijk, Sallandstraat en de Tweede Weidjesstraat. Kortom de Sallandsweide.

Met meer dan 25 verschillende deelnemende stands is de markt met recht een échte weerspiegeling van buurt en omliggende wijk.  Kom snuffelen, passen,  proeven, bijkletsen en kennismaken met een nieuw evenement in het heerlijke Assendorp!

Parkeergelegenheid is heel beperkt, met de fiets of lopend is het terrein heel milieuvriendelijk bereikbaar. 

Check de deelnemers op de Mengelmarkt  Instagram pagina. @mengelmarkt

De Mengelmarkt, zondag 21 augustus 10-17u Tussen de Sallandstraat -Tweede Weidjesstraat.

En ook hebben we in het tweede uur weer aan de telefoon Lisa over een update van het Stadsfestival Zwolle

Ook een keer een uitzending bijwonen neem contact op met bijnaweekend@radiozwolle.com