30 november 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Vrij Zomers, maandag buien

Zondag 15 mei  is het wederom een zeer zonnige dag. De zon schijnt uitbundig. De middagtemperatuur ligt rond de 24 graden. De oostenwind is matig. In de middag wordt het erg warm. 

Dus Smeren  maar……

Tegen de avond kan ook enkele wolkenvelden voorkomen,  maar het blijft droog. In de nacht daalt de temperatuur daalt naar ongeveer 18 graden

Maandag 16 mei wordt het weerbeeld heel anders. Er kunnen  enkele regen- en onweersbuien voorkomen. De middagtemperatuur ligt rond de 24 graden. De wind komt uit zuidelijke richtingen en is vrij zwak. 

In de middag kunnen er wel wat fikse buien voorkomen. De wind draait naar het westen en is dan vrij hard. In de avond en nacht is het bewolkt. De temperatuur daalt naar ongeveer 16 graden. 

Dinsdag 17 mei  wordt een mix van wolkenvelden en zonnige perioden. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt rond de 23 graden. De noordwestenwind is matig. 

Het blijft tot lang in de avond helder. De temperatuur daalt in de nacht naar 17 graden. In de avond draait de wind naar het noordoosten en is zwak. 

Bron/foto:Ivy