30 november 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Voor ieder wat wils bij Zwolse theaters!

Komende week is er voor ieder wat wils bij Zwolse theaters! Zo kunt u genieten van de klassieke muziek van Phion en Consensus Vocalis of meegetrokken worden in de moderne stadstragedie Sixth.

Zin om een avond te lachen? Kom dan ontspannen in de attractie van Lebbis. Hij speelt De Ziel. We sluiten volgende week vervolgens muzikaal af met de première van Esther Groenenberg en Musketiers.

Zien wij u binnenkort?   Bekijk het programma  
            The Incredible Shrinking Man meets MINI MISS MIRACULOUS Een muziektheatrale lecture performance met Arne Hendriks en Club Gewalt S ma 14 nov S 20.30 uur What if de mens maar vijftig centimeter lang zou zijn? Kunstenaar Arne Hendriks nodigt u uit om een wereld voor te stellen waarin de mens krimpt tot een lengte van vijftig centimeter. Een mens die beter op de aarde past. In deze muzikale lecture performance doen Arne Hendriks, actrice Isil Vos en Club Gewalt gezamenlijk een optimistische poging de wereld te redden met een inspirerende kijk op duurzaamheid.   Bestel kaarten  
  Bijgeboekte voorstellingen Milow Milow Unplugged Datum wo 22 mrt   Tijd 20.00 uur De Vlaams-Nederlandse pop singer-songwriter Milow komt naar theater de Spiegel. Met zijn internationale successen (Ayo Technology, You Don’t Know) weet hij luisteraars tot tranen te roeren. Tijdens zijn Unplugged theatertour laat Milow zijn meest bekende hits horen, maar ook zijn nieuwe en upbeat geluid.

Bestel kaarten   Hello Cello Dag Hello Cello Dag Maak kennis met klassieke muziek! S za 15 okt     S 9.00 uur Hello Cello is het educatieve programma van de Cello Biënnale dat kinderen en jongeren in het hele land laat kennismaken met de cello en met klassieke muziek. Het is een dag vol concerten, voorstellingen, workshops en masterclasses. Ervaring met de cello is niet nodig, iedereen is welkom!