27 september 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Verkeersmaatregelen tijdens Salverda Berkumloop op 6 september

Verkeersmaatregelen tijdens Salverda Berkumloop op 6 september
Op dinsdag 6 september is de dertigste Salverda Berkumloop. Vanaf 18.00 uur zijn er verkeersmaatregelen, waaronder afzetting van de looproute.De rijroute Campherbeeklaan – Tussen de Verlaten – Kuyerhuislaan – Herfterlaan is afgesloten voor verkeer tussen 18.00 en uiterlijk 23.00 uur. De gemeente adviseert te rijden via de Ceintuurbaan en Boerendanserdijk.

 Omleiding Rondje Zwolle De gemeente vraagt fietsers die Rondje Zwolle doen om in Berkum een aangepaste route te nemen naar de Kranenburgweg. Vanaf daar kunnen zij verder gaan met Rondje Zwolle. Looproute Berkumloop Om 19.00 uur klinkt het startschot van de loop op start- en finishplek Wijkcentrum De Weijenbelt aan de Campherbeeklaan. Vanaf daar lopen de deelnemers 5 of 10 kilometer voor drie goede doelen.
De vertegenwoordigers van de doelen krijgen vlak voor de start een cheque overhandigd.  De deelnemers gaan via Van Leeuwenhoek naar de Vechtdijk. Vanaf daar lopen ze via Tussen de Verlaten en Kuyerhuislaan en gebied Oosterenk naar de finish.

Naar verwachting komen de laatste deelnemers om 22.00 uur binnen.  Meer informatie over de loop: www.berkumloop.nl.  Ga voor een overzicht van alle (geplande) wegafsluitingen in Zwolle naar www.zwolle.nl/bereikbaarheid. Aanmelden voor informatie per e-mail kan via bereikbaarheid@zwolle.nl.