21 maart 2023

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Verkeersmaatregelen rondom Ster van Zwolle op 4 maart

Verkeersmaatregelen rondom wielerevenement Ster van Zwolle op 4 maart
De 62e editie van Ster van Zwolle is op zaterdag 4 maart 2023. Om het evenement veilig te laten verlopen, neemt de gemeente Zwolle verkeersmaatregelen op en rondom de wielerroute. Waaronder gedeeltelijke afsluiting van de Ceintuurbaan ter hoogte van Isala, tussen 12.00 en 18.30 uur.  Kijk voor de wielerroute op de website van Ster van Zwolle

 Vanaf 12.00 uur: kort oponthoud in en om binnenstad Om 12.00 uur is de neutrale start op het Grote Kerkplein. De wielrenners rijdt dan via de Sassenstraat – Sassenpoort – Groot Wezenland – Luttenbergstraat – Wethouder Alferinkweg – Marsweg – Oldeneelallee. Op de Marsweg ter hoogte van de Oldeneelallee is vervolgens de officiële start. De wielrenners verlaten Zwolle dan via Nieuwe Deventerweg – Hollewandsweg. Verkeer heeft hierdoor kort oponthoud. 12.00 tot 18.30 uur: afsluiting Ceintuurbaan in rijrichting A28 De wielerploeg komt via Spoolderbergweg – IJsselallee – Oldeneelallee in Zwolle terug.

Om waarschijnlijk tussen 16.00 en 16.45 uur te finishen, op de Ceintuurbaan ter hoogte van Isala. Terwijl de wielrenners finishen, wordt het verkeer in de omgeving kort opgehouden. Ook zijn de oversteken op de kruisingen Leo Majorlaan/Dr.Spanjaardweg en Wipstrikkerallee/Kuyerhuislaan afgesloten. Tussen 12.00 en 18.30 uur is de Ceintuurbaan afgesloten op het gedeelte tussen Oldeneelallee en Dr. Van Heesweg in rijrichting A28. Verkeer wordt omgeleid via Oldeneelallee – IJsselallee.