30 juni 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Valentijnsdag 25 jaar Stichting Dierenhulp

bron/foto: #Dierenhulp.nl.
ZWOLLE- OP 14 februari, Valentijnsdag is het 25 jaar geleden dat Stichting Dierenhulp werd opgericht, uit een belofte aan een uniek dier.
Ex zwerfhondje Rakker ‘leeft’ ook 25 jaar later nog steeds voort en ‘kijkt’ mee wat uit haar naam gedaan wordt voor de vele onfortuinlijke dieren.


Op 14 februari aanstaande, Valentijnsdag, bestaat Stichting Dierenhulp officieel 25 jaar. Uit liefde en een belofte aan zijn overleden hondje ‘Rakker” ontstaan, en al die jaren met veel liefde voortgezet en uitgegroeid tot een organisatie die wordt gedragen door ruim twintig dierenartsen en vele helpende handen in zes regio’s waar de nood aan dierenhulp hoog is.


Ook in 2021. De COVID-19-pandemie heeft tot een toename van het aantal zwerfdieren geleid en ook ondervoeding van huisdieren is een groeiend probleem.
Sinds 20009 laat Stichting Dierenhulp op Curacao en Bonaire honden en katten steriliseren en castreren. Elke week gaan vrijwilligers met vangkooien op pad om wilde katten te vangen.

Stichting Dierenhulp doet haar werk met vrijwilligers en is volledig afhankelijk van de hulp van dierenvrienden. “Samen kunnen we het leven van dier én mens verbeteren.” Als je je het lot van dieren aantrekt, neemt dan contact op met Stichting Dierenhulp of bezoek Dierenhulp.nl.

Meer informatie via: info(@)dierenhulp.nl/
www.dierenhulp.nl