28 juni 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Unieke locatievoorstelling Vreemde Vogels strijkt neer in Dalfsen


Foto: #Gerard Bokma

DALFSEN: Er is een locatievoorstellng , “Vreemde Vogels” op Landgoed de Horte in Dalfsen te zien.
De voorstelling is tot en met 21 augustus op Landgoed de Horte in Dalfsen te zien. Deze locatietheatervoorstelling vindt plaats in de buitenlucht, midden in de natuur van Dalfsen en verbindt natuur met cultuur.

Het is volledig coronaproof, voor een intiem gezelschap en een zeer geschikt uitje voor het hele gezin. Ook zeker voor de vakantievierders in Dalfsen en omstreken.

Johannes is een parkiet die zijn vertrouwde kooitje moet inruilen voor een grote volière, waarin steeds meer vreemde vogels opduiken. Hij ziet een bonte stoet van kleurrijke vogels voorbijtrekken tegen het decor van bomen.

Een orkest van vogels zorgt voor de muzikale ondersteuning. Zo ontstaat een even adembenemende als ontroerende en grappige voorstelling. Het locatietheaterspektakel is deze zomer op vier verschillende locaties in Overijssel te zien, met medewerking van Landschap Overijssel.

Vreemde Vogels is gebaseerd op het boek ‘Johannes de Parkiet’ van Mark Haayema (winnaar van de Vlag en Wimpel van de Griffeljury in 2019).
De voorstelling wordt gepresenteerd door het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Ga met korting naar Vreemde Vogels
Bestel nu kaarten voor Vreemde Vogels met een exclusieve korting.
Gebruik de promotiecode Vogels!
en ontvang maar liefst twee kaarten voor de prijs van één, inclusief een mandje met lekkernijen.
De kaartverkoop loopt via Zwolse theaters.

Ga naar
https://zwolsetheaters.nl/programma/vreemde-vogels
.