2 oktober 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Stadsfestival op 2, 3 en 4 september

Bron:#zwolsetheaters

De theaters waren de afgelopen weken dicht en ook de temperaturen roepen: “zomer”. Maar volgende week zijn we er weer! Heeft u bijvoorbeeld al kaarten voor Giselle van The United Ukrainian Ballet Company? Deze unieke dansvoorstelling, onder leiding van Igone de Jongh, is slechts op enkele plekken in Nederland te zien. Met een kaartje steunt u tevens de Oekraïense ballet- en danscultuur.

Daarnaast kijken we uit naar het jaarlijkse Stadsfestival op 2, 3 en 4 september en staan onze collega’s van Café Foyé vanaf a.s. dinsdag weer voor u klaar. Heeft u de nieuwe kaart al ontdekt? De zomerse huisgemaakte limonade is een aanrader.

Tot volgende week!   Bekijk het programma  
            Sympathy for the Devil Bekijk nu de teaser S vr 11 + za 12 nov Vanaf november 2022 is de meedogenloze muziektheatervoorstelling Sympathy for the Devil te zien in 21 theaters in het hele land. In het jaar dat The Rolling Stones zestig jaar bestaan! Een ongefilterd verhaal over twee sensationele jonge vrouwen en muzen van de Rolling Stones. Geschreven door Sophie Kassies, geregisseerd door Boudewijn Koops en muzikaal omlijst door de band Stones Sessions.  Zwolse theaters presenteert met Sympathy for the Devil haar eerste eigen productie. De makers willen wegblijven van een tribute voorstelling over de Stones, maar gebruikten de befaamde band Stones Sessions als populair en herkenbaar ingrediënt om het verhaal van ‘nu’ te vertellen.