16 mei 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Spoorcafé op februari

Save the date: Fris het nieuwe jaar in met Spoorcafé op 9 februari
Het nieuwe jaar start het Spoorzone-team graag samen met jou tijdens het Spoorcafé op 9 februari, van 19.30 tot 20.30 uur. (Misschien heb je in de vorige nieuwsbrief de datum van 2 februari zien staan. Deze klopt echter niet; het Spoorcafé is op 9 februari.) We blikken deze avond terug op de Spoorzone-ontwikkelingen in 2021, maar vooral ook kijken we vooruit naar wat komt. Vanwege de corona-omstandigheden is dit Spoorcafé digitaal. Tijdens de uitzending, maar ook nu al, kun je ons jouw Spoorzone vragen stellen.

Deze avond nemen we je mee in de laatste stand van zaken van de verschillende ontwikkelingen in de gehele Spoorzone. We gaan als het ware boven het gebied hangen. Daarnaast geven we een doorkijk naar gebeurtenissen in de eerste helft van dit jaar. Onze host, Anne-Marie Mosterman, gaat in gesprek met een aantal gasten en staat kort stil bij de diverse projecten in de Spoorzone. Zo gaan we met elkaar met een frisse blik het nieuwe jaar in.

Wees erbij en stay tuned
Ben jij er ook bij? Noteer het Spoorcafé dan alvast in je agenda! Meer informatie volgt via onze kanalen: onze nieuwsservice: meld je hiervoor hier aan website: www.zwolle.nl/spoorzone