30 november 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Sinterklaasactie

Zwolle – Het is weliswaar nog lang geen 5 december maar de sinterklaasactie, die vorig jaar door corona wel doorging in aangepaste vorm met de bekende zwaai pieten mede dankzij de gulle giften van vele Zwollenaren en bedrijven is het dit jaar weer helemaal terug zoals het de vorige jaren is gehouden.

Met Sinterklaas weer in de hoofdrol.

De actie is inmiddels gestart, zodat er veel cadeaus ingezameld kunnen worden. De organisatoren hebben de vorige actie met man en macht gewerkt om veel kinderen een bijzondere Sinterklaasavond te bezorgen.
En daar gaat het om.

Dit jaar hebben ze uw hulp nog meer nodig dan andere jaren om aan alle vraag te kunnen voldoen, er zijn meer gezinnen met kinderen die op de sinterklaasactie Zwolle een beroep moeten doen dit jaar.

Met uw hulp willen zij dit jaar heel veel kinderen bereiken, zodat elk kind Sinterklaas kan vieren.

Ze vragen geen geld maar vragen alle inwoners van Zwolle om een gift te doen in de vorm van één of meerdere cadeaus. Dit zodat alle gezinnen met kinderen, die net boven of onder de bijstandsnorm leven of gezinnen die financieel om wat voor reden dan ook de kinderen geen cadeaus kunnen geven toch een fijn sinterklaasfeest te bezorgen.
Deze groep kinderen willen zij met uw hulp bezoeken met Sinterklaas en Pieten en ze zo alsnog een heerlijk avondje te kunnen geven met cadeaus.

“Het zal je maar gebeuren dat de Sint stilletjes je huisje voorbijrijdt. Al je vriendjes en vriendinnetjes krijgen cadeaus, maar jouw huisje gaat hij voorbij. Dat je ouders geen geld hebben voor een verjaardagscadeau, dat kun je nog snappen. Maar Sinterklaas heeft een pakhuis vol cadeautjes. Ben jij soms niet lief genoeg?”

Het is toch sneu dat er kinderen zijn die op school komen en andere kinderen horen vertellen over pakjesavond en jij kunt niks vertellen over Sinterklaas.

De organisatie vraagt de Zwollenaren en het bedrijfsleven om cadeaus te doneren zodat elk kind in Zwolle over Sint kan vertellen en heerlijk avondje heeft gehad dit moet toch lukken?

Helpt u mee?

Op Facebook @sinterklaasactiezwolle kunt u alle informatie vinden.Voor vragen of donaties app naar 0613131685 of mail naar sinterklaasactiezwolle@outlook.com

INLEVERPUNTEN ZIJN

,Mulertkamp 4 Zwolle zuid
Eerdelaan 31 Stadshagen
Ruiterlaan 16 Engelse werk
Fivel 57 AA-Landen

Dit kan het hele weekend vanaf 10:00 uur tot 21:00 uur
Doordeweeks s, avonds na 18:00 uur tot 21:00 uur

”Laat een kind niet naast de pakjesboot vallen!”
Alvast bedankt namens alle kinderen

#Nieuws #zwolle #zwollezuid