21 maart 2023

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Roxeanne Hazes weer op tour.

Bron:HEDON/ROXEANNE HAZES

Na een periode in de luwte gaat Roxeanne Hazes weer op tour. Op 18 februari inde Grote Zaal in Hedon.

Dit jaar komt er veel nieuwe muziek uit en is het tijd voor een gloednieuwe live-show. Klassiekers worden afgewisseld met nieuw materiaal en ook nog niet uitgebrachte liedjes zullen te horen zijn.

Vanaf half augustus is Roxeanne wekelijks te zien in het programma Beste Zangers. Dit jaar is het vijf jaar geleden dat het debuutalbum In Mijn Bloed verscheen. Hiervoor vond Roxeanne Hazes zich opnieuw uit, na jarenlang haar vaders muziek te hebben gespeeld. Haar kwetsbaarheid en eerlijkheid werden beloond met lovende reacties, een hit en een Edison. ‘Onze monden vielen open’, luidde het juryrapport destijds.

‘Hazes vindt zichzelf opnieuw uit als kwetsbare popdiva die put uit rock, pop, levenslied, R&B en dance.’ In de tussentijd werd ze moeder, presenteerde een tv-programma, bracht enkele losse nummers uit, speelde ze met haar band door het hele land en is er hard gewerkt aan nieuwe muziek. Net als tijdens het debuutalbum is dit een behoorlijk therapeutisch proces. “Ik verwerk mijn verleden, mijn angsten en inzichten in mijn liedjes. Eerlijker en opener dan ik ooit heb gedaan. Voor mezelf, maar ik hoop vooral dat anderen er kracht, herkenning en ook plezier uit halen.” Dit najaar verschijnt de eerste nieuwe muziek van dit aanstaande album.

  • Datumzaal 18 feb., Aanvang19:30, Zaal open19:00, Prijs€ 24,50
  • LocatieGROTE ZAAL