30 juni 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

REGENBOOGMANIFESTATIE


Bron:#Regenboogmanifestatie

ZWOLLE- Op zaterdag 4 september verandert Park de Wezenlanden in een lhbtiq+ vriendelijke zone tijdens een kleurrijke #Regenboogmanifestatie.
Wees welkom en vier diversiteit!

In reactie op de vele zorgwekkende berichten in het nieuws, zoals de lhbtiq+ vrije zones in Polen en de anti-lhbtiq wet in Hongarije, vragen we tijdens de manifestatie aandacht voor lhbtiq+ rechten in binnen- en buitenland en hoe deze onder druk staan.

We vragen het publiek om niet weg te kijken en in actie te komen.

Onze insteek is positief: wij staan voor een inclusieve maatschappij en een inclusief Europa.

We laten de lhbtiq+ gemeenschap niet in de steek en tonen onze solidariteit door handtekeningen te verzamelen, brieven te schrijven en meer!

De manifestatie zal om 13.00 uur geopend worden door wethouder Dorrit de Jong met een bijdrage over diversiteit in Zwolle.

Naast muziek en andere bijdragen zijn er kramen van de verschillende organisaties waar je direct in actie kan komen en mee kan doen aan leuke activiteiten. COC Zwolle, #Zwolle for #Amnesty, Stichting #SafeHouses Melina Lamee, Amnesty Zwolle, Let’s Talk About Yes en de Wijde Kerk nodigen iedereen van harte uit om langs te komen, ben jij er ook bij?

zaterdag 4 september, van 13.00-17.00 uur
Park de Wezenlanden bij de trappen


Meer informatie: campagne@zwolle.amnesty.nl