27 november 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Paaseieren zoeken

ZWOLLE- Op maandag 18 april (2e paasdag) kunnen kindjes weer paaseieren komen zoeken op ons park. Vrienden van de Stadshoeve kunnen tot 1 april hun tickets reserveren tegen de voorverkoopprijs van €2,50 per kind.

Er zijn drie zoekrondes en per ronde is er ruimte voor 60 kinderen
10:00 uur
11:00 uur
12:00 uur

Daarnaast worden de eieren op drie velden verstopt. Ieder veld heeft een eigen leeftijdcategorie:

0 tot en met 5 jaar
6 tot en met 8 jaar
9 tot en met 11 jaar

Ben jij nog geen vriend van de Stadshoeve? Als er nog kaarten over zijn, komen deze in de verkoop vanaf 11 april in de verkoop voor €3,- per ticket. Zijn ze allemaal wel gereserveerd? Dan is er helaas geen mogelijkheid om meer mee te doen aan deze leuke activiteit.

Als jij alvast wel je tickets wilt reserveren en je bent nog geen vriend van de Stadshoeve kan je alsnog nu besluiten vriend te worden. Dan mag ook jij de kaarten reserveren! Word vriend via: https://www.parkdestadshoeve.nl/vriend-van-de-stadshoeve

Bij Bistro de Stadshoeve kan je ook een paasbrunch reserveren. Voor kinderen tot en met 11 jaar is het paaseieren zoeken inbegrepen bij de paasbrunch. De brunch voor volwassenen kost € 29.50 per persoon.  Kinderen tot en met 12 jaar € 2.50 per levensjaar. Reserveren van de brunch gaat via Bistro de Stadshoeve.

#parkdestadshoeve #bistrodestadshoeve #zwolle #stadshagen #park #kinderboerderij #speeltuin #kidsproof #bistro #werkeren #speelkasteel #blotevoetenpad #kinderen #activiteiten #wijkcentrum #dieren