30 juni 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Open dag mét cursistententoonstelling.

ZWOLLE- Er wordt een Open dag mét cursistententoonstelling gehouden op 5 en 6 juni.

U kunt zich uitgebreid laten informeren overleggen wat uw mogelijkheden zijn en kennismaken met uw docent. Daarom zijn er 5 en 6 juni 2021 OPEN DAGEN mét cursisten tentoonstelling van 12- 17.00 uur.
NIEUW: 5 juni starten we met de korte introductiecursus schilderen van 4 lessen. In deze cursus maakt u kennis met het opzetten van het schilderij en besteden we aandacht aan het totaal van het beeld.

Daarnaast besteden we aandacht aan verschillende materialen en technieken. De cursus is geschikt voor mensen die altijd al hebben willen schilderen en zich afvragen waar en hoe te beginnen. Je krijgt les in een groep van maximaal 6 personen.
SchilderSchoolZwolle geeft schilderlessen aan de serieus geïnteresseerde die zich inhoudelijk wil ontwikkelen, zowel voor beginners als gevorderden. Cursus Portret/Model, Autonoom, Abstract, Basis en Vervolg schilderen en individuele werkbesprekingen.

Uw beeldende ontwikkeling en proces staan centraal.
De lessen zijn zeer geschikt voor mensen die de ambitie hebben zich inhoudelijk te ontwikkelen en voor (aankomend) en postacademisch kunststudenten autonoom schilderen.
U krijgt les van een ‘oude rot in het vak’, docent en beeldend kunstenaar Peter Geerts met
35+ jaren schilder- en leservaring. De groep is max. 8-9 leerlingen.

De lessen worden coronaproof gegeven en is tijdelijk maximaal 6 personen.
Leslocatie: Ateliergebouw CW12,
Curieweg 12, 8013RA Zwolle.