13 augustus 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Online Spoorcafé op 9 februari


Bron:Spoorzone


ZWOLLE- Graag blikken we met jou terug op de Spoorzone-ontwikkelingen in 2021, maar vooral ook vooruit naar wat komt.
Daarom nodigen we je uit voor het Spoorcafé op woensdagavond 9 februari. Vanwege de corona-omstandigheden is het deze keer weer online te volgen. Tijdens de uitzending kun je ons jouw Spoorzone-vragen stellen.


Deze avond neemt onze host, Anne-Marie Mosterman, je vanuit Perron038 mee in de laatste stand van zaken van de verschillende ontwikkelingen in de hele Spoorzone.
We gaan als het ware boven het gebied hangen. Anne-Marie blikt met ons terug op hoogtepunten van het afgelopen jaar en geeft ons een doorkijk naar gebeurtenissen in de eerste helft van dit jaar voor de verschillende deelgebieden en projecten. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de NS-gebieden, Hanzekwartier, Willemskwartier, Koggepark, City Post, Passerelle en Oosterlaan/Westerlaan. De gasten aan tafel zijn deze keer ontwikkelmanager Gerrit Jan Schothans van deltaWonen, en projectleider Niels Munnik en projectmanager Ronald IJsselsteijn van gemeente Zwolle.


Wil je ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de Spoorzone? Zorg dan dat je op #woensdag 9 februari van 19.30 uur tot ongeveer 20.30 uur op www.zwolle.nl/spoorcafe bent.
Daar staat de link naar de uitzending van het Spoorcafé.


Op www.zwolle.nl/spoorcafe kun je, naast de uitzending bekijken, ook jouw vragen stellen.
Woensdag 9 februari, van 19.30 tot ongeveer 20.30 uur op www.zwolle.nl/spoorcafe