29 juni 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Online het Spoorcafé

ZWOLLE- Woensdagavond 17 februari wordt er online het Spoorcafé gehouden.
Iedereen kan thuis vanaf de bank meedenken en meepraten over de ontwikkelingen in de Spoorzone.


Dit Spoorcafé staat in het teken van onder andere de verbouwing van het Stationsgebouw en de nieuwe inrichting van de Ooster- en Westerlaan. Vanuit de studio van RTV Focus vertellen we jou meer en gaan we graag online met je in gesprek.
Het Stationsgebouw wordt op dit moment flink onder handen genomen! Het is de bedoeling dat dit gebouw de huiskamer van de stad wordt.
Een plek waar je op een prettige manier op je trein of bus wacht en waar je terecht kunt om wat te werken of elkaar te ontmoeten.
De verbouwing is vorig jaar van start gegaan.


Maar ook de Ooster- en Westerlaan ondergaan een metamorfose! Deze historische lanen krijgen hun historische karakter weer terug.
Zo worden er bredere stoepen aangelegd en zorgen bomenrijen voor een groen en een aantrekkelijk verblijf. Dit is dan ook het tweede hoofdonderwerp van de avond. Hoe dit er precies uit gaat zien? En hoe ver de plannen zijn? Dat zijn vragen die Hanneke Poelman gaat stellen aan projectleider Niels Munnik.


Woensdag 17 februari, van 19.30 tot 20.30 uur, Online te volgen via de website van RTV Focus of de Facebookpagina van RTV Focus. Op televisie te volgen via KPN kanaal 1396, Ziggo Kanaal 44 en T-Mobile kanaal 783.