27 november 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Nieuwbouwkavels Oude Mars

Gemeente Zwolle verkoopt laatste zeventien nieuwbouwkavels Oude Mars
De gemeente Zwolle is gestart met de verkoop van de laatste zeventien ruime kavels in de Oude Mars. De oppervlakte van deze kavels loopt uiteen van 710 tot 1.436 vierkante meter. Belangstellenden kunnen zich inschrijven tot woensdag 15 juni, 16.00 uur.  
Oude Mars ligt ten zuiden van Zwolle. Hier realiseert de gemeente honderd nieuwbouwkavels voor particuliere woningen. Daarvan zijn nu de laatste zeventien kavels in de verkoop. In dit landelijke buitengebied gaan wonen, natuur en ruimte hand in hand. Tegelijkertijd is de levendigheid van de stad ook binnen handbereik. Dé villawijk van Zwolle
Het plan Oude Mars is exclusief ontworpen voor wonen op hoog niveau. De ruimtelijke opzet van het nieuwbouwplan kenmerkt zich door veel groen en veel open ruimtes en routes. De wegen in het gebied krijgen bijvoorbeeld brede grasbermen in plaats van trottoirs. Elke kavel blijft voor een groot deel onbebouwd en krijgt een groen karakter. Als eigenaar van een kavel kunt u hier uw droomwoning bouwen. U bent zelf opdrachtgever en bouwt uw nieuwbouwwoning naar eigen wens en behoefte. De gemeente Zwolle kan hierin begeleiden en adviseren. De grondprijzen van de kavels variëren van € 425.000,- tot € 650.000,- kosten koper inclusief btw.

 Meer informatie en inschrijven Op dinsdagavond 24 mei om 19.30 uur is een digitale informatiebijeenkomst over de kavels. Aanmelden hiervoor kan via www.zwolle.nl/kavels.