12 augustus 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Nieuw Zwols coalitieakkoord

ZWOLLE- Er is een nieuw Zwols coalitieakkoord met vele ambities geboren. Samen met Groenlinks Zwolle, D66Zwolle en CDA Zwolle presenteerde Ruben Van de Belt het akkoord โ€œSamen naar een waarde(n)volle toekomst voor Zwolle.

๐—ฅ๐˜‚๐—ฏ๐—ฒ๐—ป: โ€œ๐—ช๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ท ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ณ ๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ป. ๐—ข๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐˜‡๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐˜€: ๐—ญ๐˜„๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ, ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐˜๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€! ๐—˜๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—บ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ.โ€

๐—œ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฑ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป;
โœ… ๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ ๐—ญ๐˜„๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ
โœ… ๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ผ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ญ๐˜„๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ
โœ… ๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—น๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐—ณ ๐—ญ๐˜„๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐˜.

Ruben: โ€œDe verkiezingsuitslag wees een sociale, betrokken en duurzame richting. Met dit akkoord en deze coalitie geven we daar handen en voeten aan. Het gedeelde fundament van de vier partijen is terug te vinden op elke bladzijde en in de gemaakte keuzes. Dat maakt dat de basis onder dit akkoord sterk is: we hebben veel eensgezindheid gemerkt in de goede en in intensieve gesprekken.โ€ We zijn dankbaar voor het werk dat formateur Arie Slob heeft geleverd in de begeleiding van het hele proces.

Je hebt misschien gemist