16 mei 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Met een frisse blik het nieuwe jaar in

Bron/foto:#Spoorcafé  

ZWOLLE- Het nieuwe jaar start het Spoorzone-team graag samen met inwoners en andere geïnteresseerden tijdens het Spoorcafé op 9 februari, van 19.30 tot 20.30 uur.

(In de Spoorzone-nieuwsbrief is eerder de datum van 2 februari gecommuniceerd.

Deze klopt echter niet; het Spoorcafé is op 9 februari.) Deze avond wordt teruggeblikt op de Spoorzone-ontwikkelingen in 2021, maar vooral ook vooruitgekeken naar wat komt. Vanwege de corona-omstandigheden is dit Spoorcafé digitaal. Tijdens de uitzending, maar ook nu al, kunnen vragen over de Spoorzone worden gesteld.

Deze avond neemt het Spoorzone-team de deelnemers mee in de laatste stand van zaken van de verschillende ontwikkelingen in de hele Spoorzone. Er wordt als het ware boven het gebied gehangen. Daarnaast geeft het team een doorkijk naar gebeurtenissen in de eerste helft van dit jaar. De host, Anne-Marie Mosterman, gaat in gesprek met een aantal gasten en staat kort stil bij de diverse projecten in de Spoorzone. Zo gaan we met elkaar met een frisse blik het nieuwe jaar in.


Alle Zwollenaren en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om dit Spoorcafé bij te wonen. Meer informatie hierover volgt via de Spoorzone-kanalen: www.zwolle.nl/spoorzone en Spoorzone038 op Facebook, Instagram en Twitter.

Op de website kan men zich ook aanmelden voor de nieuwsservice.