13 augustus 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

live stream vanaf podium Hedon

Gemeente trapt nieuwe jaar af met live stream vanaf podium Hedon op 5 januari .

De livestream is op 5 januari vanaf 20.00 uur te volgen via  www.hedon-zwolle.nl/live en duurt ongeveer een uur. 

Traditiegetrouw trapt de gemeente Zwolle het nieuwe jaar af met de nieuwjaarsbijeenkomst in de Spiegel.

Dat kon vorig jaar niet en dat kan dit jaar helaas ook niet. Het is vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk elkaar fysiek te ontmoeten.

Samen met poppodium Hedon organiseert gemeente Zwolle daarom een nieuwjaarsstream: een muzikale en creatieve manier om in contact te zijn met inwoners, ondernemers en partners. De livestream is op woensdagavond 5 januari te volgen.  

Een veelzijdige livestream vol muziek van bekende en nieuwe Zwolse artiesten; het ArtEZ Poporkest met Typhoon, Rico, Tangarine, Julia, Piet Jr. en Evva. Ook zijn er interviews met creatieve Zwollenaren met landelijk en internationaal succes.

Zo praat host van de avond Boudewijn Koops met fotograaf Nathan Reinds over zijn werk als huisfotograaf van het Eurovisie Songfestival. Stadsdichter Sarah Lucassen draagt een speciaal gedicht voor. En een bijzondere gast is de robothond Spot!

Namens de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders nodigt burgemeester Peter Snijders iedereen uit deze verrassende avond online mee te maken: “De livestream is voor u, Zwollenaren, inwoners, ondernemers en alle partners in en buiten onze stad.

Onze mooie sociale stad, waar mensen het afgelopen jaar wéér hun hart hebben laten spreken en veerkracht en betrokkenheid hebben laten zien. Een stad waarin we steeds weer samen de kracht vinden om de uitdagingen aan te gaan die op ons pad komen.”

De livestream is op 5 januari vanaf 20.00 uur te volgen via  www.hedon-zwolle.nl/live en duurt ongeveer een uur.