30 juni 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Landelijke brocante fair ’t Penninckhofje

Wegens het succes van vorig jaar, zal ook dit jaar weer een landelijke brocante fair worden gehouden bij ’t Penninckhofje van Joke en Johan Beumer aan de Lageweg 3 in het buitengebied van Heino en wel op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september aanstaande.

Er worden weer prachtige spullen aangeboden door hoofdzakelijk lokale standhouders. Op de fair vindt u dan ook: woonaccessoires, brocante, antiek, schilderijen, kleding, keramiek, papieren rozen, bijzondere kaarten, houtbewerking, Franse thee, tuinplanten, bloemsierkunst, Thaise handgemaakte producten, sieraden, wollen producten, hoeden, versnaperingen en nog veel meer. Ook zal er een ijskar staan.

Tevens kunt u genieten van een gratis kop koffie of thee in een ontspannen landelijke sfeer. Voor de kinderen is er gratis ranja.

Het geheel wordt vrijdag en zaterdag omlijst door gezellige live muziek van de countryzangers Gerrit Biesterbos en Ronnie Snippe.

De fair is op alle drie dagen open van:10.00 tot 17.00 uur. Er wordt rekening gehouden met de (dan) geldende coronamaatregelen.

De entree bedraagt € 3,00 voor volwassenen, kinderen gratis. Parkeren is eveneens gratis.

De organisatie van ’t Penninckhofje en de standhouders begroeten u dan ook graag op deze gezellige fair!

Voor meer info zie: www.penninck-hofje.nl