29 juni 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Kavel aan het Zwarte Water in Frankhuis te koop


Bron: #GemeenteZwolle
ZWOLLE: De gemeente Zwolle is gestart met de verkoop van een kavel aan het Zwarte Water in Frankhuis, Stadshagen.
De ruime kavel van 1031 m² ligt op een bijzondere locatie: buitendijks, met aan de ene kant de rivier en aan de andere kant de historische Hasselterdijk. Er is een haven met een optie voor een privé-aanlegsteiger.

U woont er vrij en tegelijkertijd dicht bij de levendigheid van de Zwolse binnenstad en de voorzieningen van de wijk Stadshagen. Een unieke kans als u altijd al aan het water heeft willen wonen.
De prijs van de kavel is €650.000 kosten koper inclusief BTW.

U heeft veel vrijheid om op deze kavel een watervilla te bouwen volgens uw eigen ontwerp en woonwensen.
Vanwege de prominente ligging zijn er wel enkele richtlijnen voor de realisatie en inrichting. Zo vindt de gemeente het belangrijk dat de woning aansluit op de sfeer van de Hasselterdijk en dat er afgestemd wordt met de vijf watervilla’s die al gebouwd zijn. Net als de andere nieuwbouw in Zwolle en Stadshagen moet de woning klimaatbestendig en energieneutraal zijn.


Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tot dinsdag 19 mei, 16.00 uur.
Bij meerdere inschrijvingen vindt een loting plaats op woensdag 20 mei, 16.00 uur. Het inschrijfformulier staat op www.zwolle.nl/kavels. Daar vindt u ook de verkoopbrochure.

Op maandag 10 mei om 19.30 uur is er een digitale informatiebijeenkomst over de kavel. Aanmelden daarvoor kan ook via www.zwolle.nl/kavels.
of e-mailadres ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl (link stuurt een e-mail).