28 november 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Inzamelingsactie Isala

Inzamelingsactie Isala voor Sinterklaas actie Zwolle

Zwolle – Na de  vorige jaren ook te hebben ingezameld voor de Sinterklaas actie Zwolle zijn de dames Ida Knol en Carin Jansen ook dit  jaar weer spontaan van plan flink wat cadeautjes in te zamelen onder hun collega’s van hun afdeling het behandelcentrum van de Isala klinieken Zwolle.

De afgelopen jaren leverde flink wat dozen vol cadeautjes op voor de Sinterklaas actie Zwolle de dames zamelen altijd veel in samen met hun collega,s . Ze hopen dit jaar op een nog groter succes en dat er nog veel meer afdelingen binnen de Isala klinieken hun goede voorbeeld gaan volgen.Ida en Carin geven met hun collega’s in ieder geval het goede voorbeeld.

Vanaf eind Oktober zullen de dames weer een mooie plek op de afdeling maken waar iedereen cadeautjes kan doneren voor de actie.

Ron en Frank zijn zeer blij met deze enthousiaste dames en blij met al hun hulp. De Sinterklaas actie Zwolle is gegroeid  afgelopen jaren en nog steeds hard nodig de aanvragen zijn hoger dan afgelopen jaren. Alle hulp is welkom om voor alle kinderen uit de minima of om wat voor reden geen Sinterklaas kunnen vieren genoeg cadeautjes in te zamelen. Deze zullen Sinterklaas en Piet langs te komen brengen om zet och een echte Sinterklaasavond te kunnen geven.

Uiteraard zijn andere bedrijven, instellingen en particulieren ook van harte welkom om mee te helpen.

Het zal je maar gebeuren dat de Sint stilletjes je huis voorbij rijdt, terwijl al je vriendjes en vriendinnetjes wel cadeaus krijgen. Dat je ouders geen geld hebben voor een verjaardagscadeau, dat kun je nog snappen. Maar Sinterklaas heeft een pakhuis vol cadeautjes. “Ben jij soms niet lief genoeg?” Alvast bedankt namens alle kinderen.

Inleverpunten voor cadeautjes enz. zijn:
Mulertkamp 4, Zwolle-Zuid
Eerdelaan 31, Stadshagen
Ruiterlaan 16, Engelse Werk
Fivel 57, Aa-Landen
Akkerbergstraat 57, Stadshagen

Dit kan in het weekend van 10.00 uur tot 21.00 uur.
Doordeweeks van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Op Facebook @Sinterklaasactiezwolle is alle informatie te vinden.
Of app 0613131685 of mail naar sinterklaasactiezwolle@outlook.com
Doe mee help mee en laat elk kind sinterklaas kunnen vieren.

Links Carin Jansen,rechts Ida Knol