30 november 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Inschrijving ligbox pleziervaartuig

Inschrijving ligbox pleziervaartuig
Er is een ligbox beschikbaar voor een pleziervaartuig aan de Schuttevaerkade. Vanaf maandag 30 mei 2022 kunt u reageren als u in aanmerking wilt komen voor deze ligbox.

De ligboxen van de gemeente zijn bedoeld voor recreatievaartuigen, maar niet voor kleine vaartuigen zonder vaste motor, zoals kano’s, open roeiboten of kleine sloepen (van maximaal 5 meter). Het gaat om één box met een maximale lengte van 7,50 meter. De kosten van deze ligplaats zijn € 87,55 per strekkende meter per jaar. De ligplaats is voor boten die actief gebruikt worden, dus niet als bewaarhaven. Indien u wilt meedoen en kans wilt maken op deze ligplaats, dan kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen naar havendienst@zwolle.nl.  

Wij vragen u om bij uw aanvraag uw naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden. Ook dient u een foto mee te sturen van het (aan te schaffen) vaartuig. U kunt reageren tot en met 10 juni 2022 en hiervan ontvangt u een bevestiging.
De ligplaats wordt vergeven door middel van loting. Dat gebeurt op woensdag 15 juni 2022 om 15.00 uur in het Stadskantoor, Lübeckplein 2 in Zwolle, uiteraard mag u daar bij aanwezig zijn.