NieuwsSport

Inschrijving ligbox 2 Schuttevaerkade

Inschrijving ligbox 2 Schuttevaerkade voor pleziervaartuig

Er is 1 ligbox beschikbaar voor een pleziervaartuig aan de Schuttevaerkade. Vanaf maandag 24 april 2023 kunt u reageren als u in aanmerking wilt komen voor deze ligbox.

De ligbox is bedoeld voor een recreatievaartuig, maar niet voor kleine vaartuigen zonder vaste motor, zoals kano’s, open roeiboten of kleine sloepen (van maximaal 4,5 meter).

Het gaat om box 2 (maximale lengte 4,50 meter). De kosten van deze ligplaatsen zijn € 93,50 per strekkende meter per jaar.

De ligplaats is bedoeld voor boten die actief gebruikt worden, dus niet als bewaarhaven. Indien u wilt meedoen en kans wilt maken op een van deze ligplaatsen kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar markten@zwolle.nl  Wij vragen u om bij uw aanvraag

  • naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden. Er kan per huisadres maximaal één inschrijving voor dezelfde ligplaats gedaan worden.
  • een foto mee te sturen van het (aan te schaffen) vaartuig.

U kunt reageren tot en met 1 mei 2023. Hiervan ontvangt u een bevestiging.  De ligplaatsen worden vergeven door middel van loting. Dat gebeurt op woensdag 03 mei 2023 om 16.00 uur in het Havenkantoor op het Rodetorenplein in Zwolle. Uiteraard mag u daar bij aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *