4 december 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Huttendorp Stadshagen 2022

Huttendorp Stadshagen 2022
‘Reis door de tijd’

Na 2jaar afwezigheid strijkt huttendorp van 22 t/m 25 augustus eindelijk weer eens neer in het twistvlietpark. De organisatie, die bestaat uit Hinrie Zigteman, Andrei Vonk en Robin Mittelmeijer, kan niet wachten om dagelijks weer zo’n 500 kinderen te ontvangen. ‘Het oorverdovende getik van hamers klinkt als de mooiste muziek’ aldus Hinrie.

Andrei legt uit dat er dit jaar gekozen is voor het thema ‘reis door de tijd’. Ja wat is er dan ook toepasselijker na twee jaar afwezigheid. We hopen kinderen te inspireren met ons thema zo zouden wij natuurlijk erg graag hutten zien uit de prehistorie maar misschien ook wel uit de verre toekomst.

De organisatie heeft er in ieder geval al veel zin in maar alleen daarmee komen we er niet geeft Robin aan.  We hebben elke editie zo’n 70 vrijwilligers nodig, om die te vinden is elke keer weer een nieuwe uitdaging.

Wij zijn opzoek naar mensen(15+) die het tof vinden om ons te helpen bij het realiseren van dit fantastische kinderevenement. Ken jij of ben jij iemand die tussen 19 en 26 augustus een dag of misschien wel meer wil vrijmaken om ons te komen helpen?

Geef je dan snel op via: www.huttendorpstadshagen.nl/aanmelden-vrijwilligers/