28 november 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

HULPVRAAG •

HULPVRAAG • bron:SamenZwolle

EENZAME MAN UIT ZUID • Al jaren voelt Klaas (56) zich eenzaam en heeft hij het gevoel dat mensen niet naar hem om willen kijken. Samen met zijn begeleider heeft hij bij Hart voor Zwolle aangeklopt omdat hij een maatje zoekt.

Klaas is een kwetsbare man, hij heeft een lager niveau en autisme. Het is voor hem erg lastig om contacten op te bouwen of te onderhouden. Hij doet zijn best om onder de mensen te zijn door meerdere keren mee te eten op gezamenlijke eetlocaties. Hier spreekt hij wat mensen, maar echt gehoord en gezien voelt hij zich niet. Het liefst zou hij een maatje willen hebben die tijd voor hem heeft en waarmee hij over geschiedenis, technologie, het nieuws of over sport kan praten. De interesses en kennis van deze man zijn heel breed. Ook lijkt het hem erg leuk om eens samen op pad te gaan naar een museum of de stad.

Sta jij open voor een kennismaking met Klaas? Hij is erg flexibel wat betreft het afspreken en 1x per twee weken zou al erg welkom zijn. Reageer via DM, mail: info@stichtinghartvoorzwolle.nl of app naar 06-20770629!