30 juni 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Herdenking in Zwolle


ZWOLLE- Op 15 augustus staan we stil bij het einde van de Tweede Wereldoorlog voor het Koninkrijk der Nederlanden en herdenken we alle slachtoffers van de oorlog tegen Japan en de Japanse bezetting van Nederlands-Indië.

Evenals vorig jaar zal de Herdenking in Zwolle dit jaar vanwege de coronamaatregelen helaas geen openbaar karakter hebben en moeten we werken met het reserveren van stoelen op naam. In tegenstelling tot andere steden lijken we wel het aantal bezoekers dat voorgaande jaren aanwezig was een plaatst te kunnen geven, maar één en ander is afhankelijk van de opkomst.

De omgeving van het Monument wordt door de gemeente afgezet en een gastvrouw of -heer brengt u op vertoon van de uitnodiging naar uw plek.

Donateurs en vrienden hebben inmiddels uitnodigingen voor de bijeenkomst ontvangen. Bent u donateur en heeft u geen bericht ontvangen, laat het ons dan weten.

De Herdenking is via Internet te volgen. De link hiervoor wordt een week voor de Herdenking via onze nieuwsbrief en deze Facebook-pagina bekend gemaakt.

ikherdenk #herdenken #herdeking #zwolle