28 juni 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

GRIJS EN BUIEN EN WIND

#Vrijdagmiddag 1 oktober waren er regelmatig ruimte voor wat zon, maar ook vielen er wat buien. Gedurende de middag werd de bewolking vanuit het zuidwesten dikker op nadering van en regenstoring die vanavond over onze omgeving trekt.

Vannacht wordt het van het zuidwesten uit weer droog en kan er nog een bui vallen. Het blijft bewolkt en het kwik daalt naar 14 a 15 graden. De wind is zwak tot matig uit zuid tot zuidwest.

#Zaterdag 2 oktober  heeft de bewolking de overhand, maar het blijft meest droog. Pas in de avond trekt van zuidwest naar noordoost een storing met regen over. Het wordt morgen overdag een graad of 14 a 15 graden, mogelijk net 16 graden. Er staat morgen een meest matige wind die draait naar het zuiden tot zuidoosten toe.

#Zondag 3 oktober wordt een grijze en natte dag. Tot aan de avond blijft het grijs en langdurig regenen over onze omgeving. Er kan tot 20 mm aan regenwater vallen.
We liggen nog wel in de warmere zone met overdag temperaturen tot 15 of 16 graden. De wind komt uit verschillende richtingen en is matig.

Weerbericht Matthijs? / foto: Ivy