1 december 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Gemeenteraad debatteert over Stadshart Zwolle en nieuwe locatie Fraterhuis

Gemeenteraad debatteert over Stadshart Zwolle en nieuwe locatie Fraterhuis
Maandag 16 mei behandelt de gemeenteraad drie onderwerpen. In de Raadzaal debatteert de raad over het Ontwikkelprogramma Stadshart Zwolle en over de haalbaarheidsstudie van het Fraterhuis voor huisvesting in het toekomstige Handelshuys. In de TAK-zaal vindt een rondetafelgesprek plaats over de Verordening middenhuurwoningen. Inspreken over een onderwerp kan deze avond bij de start van de vergadering. Ontwikkelprogramma Stadshart Zwolle
Ondernemers, (vastgoed)eigenaren, bewoners en de gemeente Zwolle willen vooruit met nieuwe ideeën, projecten en concepten. Voor haar eigen bewoners, maar ook nationaal en internationaal, wil Zwolle aantrekkelijker worden en haar economische en culturele positie verder versterken. Het college van B&W heeft daarom het ontwikkelprogramma ‘Ons Stadshart van Morgen’ opgesteld. Het stadshart moet onder andere klimaatbestendiger, duurzamer en aantrekkelijker worden.  

De uitgebreide agenda en vergaderstukken van de debatrondes en het rondetafelgesprek op maandag 16 mei zijn te bekijken op www.zwolle.nl/gemeenteraad. Iedereen kan bij de start van de vergaderingen de gemeenteraad toespreken. Aanmelden voor het inspreken kan tot maandag 16 mei 10.00 uur via raadsgriffie@zwolle.nl. Inbreng per e-mail over deze onderwerpen moet ook voor dit tijdstip binnen zijn.

Je hebt misschien gemist

1 min read
1 min read
1 min read
1 min read