Laatste UpdatesNieuwsRadio

Dinsdag in Ulkie Dulkie

Dinsdag schuift Nienke weer bij Wim aan in de 1ZwolleRadio studio, voor een gezellige aflevering van Ulkie Dulkie 🥳 Samen ontvangen ze Louise van den Broek en vragen ze haar het hemd van het lijf over oa haar fotografie 📸 Louise vertelt alvast iets over haarzelf.

‘Als fotograaf heb ik mij gespecialiseerd in het fotograferen van levensverhalen. Van geboorte tot afscheid en alles daartussenin. Puur en authentiek zoals het is, met oog voor de schoonheid van het alledaagse. Door een diepe connectie te maken met mijn onderwerp, probeer ik mensen te raken en betekenis te geven aan de grote en kleine momenten in het leven.

Omdat mijn hoofd altijd ‘aan staat’, zoek ik in mijn composities naar rust, zodat ik een moment kan vangen en de tijd even stil kan zetten. Na jaren van zoeken, proberen en experimenteren binnen allerlei genres verloor ik mijn hart aan documentairefotografie.

Samen met mijn man en kinderen woon ik op een boerderij (akkerbouwbedrijf) in de Noordoostpolder. Ons leven op de boerderij vormt de basis voor mijn project ‘Wortels’.

📻 Ulkie Dulkie, dinsdag 10u tot 12u, radiozwolle.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *